Termeni și condiții

Folosirea, incluzand vizitarea si achizitionarea serviciilor de pe site-ul refreshmarketing.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare:

Drepturile de autor

Continutul acestui site (texte, imagini, animatii, elemente de webdesign si programare) sunt proprietatea Refresh Marketing S.R.L. si a furnizorilor sai. Orice tentativa de a copia, de a modifica sau sterge continutul site-ului fara a avea accesul sau permisiunea administratorilor va fi pedepsita conform legii in vigoare.

Confidentialitate

Refresh Marketing S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Puteti vizita pagina noastra web fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. Refresh Marketing S.R.L. se angajazã sã nu transmitã datele personale ale utilizatorilor site-ului cãtre terti si sã le foloseascã numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Refresh Marketing S.R.L. nu încurajeazã SPAM-ul, nu furnizeazã adresa dumneavoastrã de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferã, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fãrã acordul dumneavoastrã explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul Refresh Marketing adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a Refresh Marketing.

Declinarea responsabilitatii

Ne straduim sa mentinem stocurile si preturile actualizate. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate din aparitia unor inexactitati fata de stocurile afisate, sau fata de eventualele modificari de preturi a produselor adaugate in cos cu mai mult de 2 zile inainte de efectuare comenzii.  Garantia acordata produselor achizitionate prin intermediul site-ului nostru este cea acordata de furnizorii nostrii si difera la fiecare produs in parte. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil. Compania Refresh Marketing S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Litigii

Orice litigiu aparut intre dumneavoastra (Clienti) si noi (Societate) se va solutiona pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de pe langa Judecatoria Pitesti.

Cu multa consideratie,
Echipa Refresh Marketing

Loading

Se trimite

Mesajul tău a fost trimis cu succes. Mulțumim.

Pentru a contacta serviciile noastre de web design, este necesar să completați cerințele dumneavoastră în formularul de contact.

Avem nevoie de câteva informații mai importante pentru a înțelege mai bine cum vă putem ajuta în cel mai bun mod posibil.

Vă rugăm detaliați puțin despre proiectul pe care îl doriți.

  • Detalii Personale
  • Buget Proiect
  • Setări Serviciu

Sunt de acord ca acest site web să trimită informațiile mele către proprietar, astfel încât să poată răspunde cererii mele prin acest formular.