Retur si ramburs

Potrivit dispozițiilor OUG 34/2014, articolul 16, litera m (furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material), fac excepție de la dreptul de retur produsele livrate electronic (pe e-mail, website sau orice canal de comunicare electronică).

Cheia de produs este unică. În momentul în care ați activat-o pe un PC acea cheie nu mai poate fi folosită de altcineva. Din acest motiv cheile de produs NU pot fi returnate.

Toate produsele digitale comercializate de noi au garanție astfel că se accepta returul produselor care nu sunt funcționale.

Unele produse pot fi nefuncționale din cauza unei greșeli de transmitere a cheilor de produs. Exemplu: ștergerea din greșeală a unui caracter din cheia de produs făcând ca aceasta să fie incompletă sau trimiterea unei chei de la alt produs față de cel comandat.

În cazul în care există orice probleme tehnice, de activare sau de funcționare a cheilor de produs, contactați-ne, noi vom verifica dacă acea cheie a fost activată și dacă aceste probleme nu se pot soluționa, vom înlocui produsele sau vom rambursa integral suma achitată.

Politica de Retur pentru produsele fizice

Potrivit dispozițiilor OUG 34/2014 privind protecția consumatorului la încheierea și executarea contractelor la distanță: “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”.

În cazul în care doriți să returnați produsele achiziționate, vă garantăm termenul de retur prevăzut prin lege, și anume 14 zile de la primirea produsului, CU CONDIȚIA CA PRODUSUL SĂ NU FI FOST FOLOSIT / ACTIVAT!

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Suma rambursată în urma returului pentru produsele fizice va fi valoarea produselor în sine. Taxele de transport nu vor fi returnate.

refreshmarketing este un retailer de licențe software digitale dar și fizice care activează sub normele CJUE.

emag-marketplace
sameday-logo
Viziteaza site-ul Refreshmarketing.ro pe ShopMania
seap-achizitii publice
pictograma-sol
pictograma-sal
netopia-payment
Vezi oferta pe CEL.rowww.cel.ro
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
AFLA MAI MULTE.